StopDepres  -  Laboratoarele Remedia
StopDepres
Ajuta la imbunatatirea starii de spirit si reduce sentimentele ocazionale de tristete si stres, favorizeaza instalarea unei stari de siguranta, calm, relaxare.

Extractul de Sunatoare (Hypericum perforatum) contine principii active care determina cresterea nivelului neurotransmitatorilor ce induc stari emotionale pozitive: optimism, entuziasm, incredere in fortele proprii. Extractul de Sunatoare mareste perioada de somn profund fara vise (faza cea mai odihnitoare a somnului), creste productia de melatonina (care asigura un somn odihnitor) si face ca trezirea de dimineata sa fie mai usoara. 5-HTP (5-hidroxitriptofan), care se gaseste in extractul de Griffonia simplicifolia, este un metabolit natural al aminoacidului triptofan si un intermediar in procesul de sinteza al neurotransmitatorului serotonina care ajuta la normalizarea apetitului exagerat sau mult diminuat si imbunatates-te calitatea somnului. 5-HTP favorizeaza instalarea unei stari de calm, de bine, relaxare si siguranta de sine, diminueaza durerile de cap datorate stresului prelungit.

Rhodiola rosea este o planta adaptogena care poate creste activitatea serotoninei cu pana la 30%. Aceasta planta determina un aport marit de energie si cresterea sentimentelor de incredere si optimism.

Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitaminele B6, B12 si acidul folic contribuie la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii. Seleniul si zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina D3 contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.