Osteoremed 3 blistere  -  Laboratoarele Remedia
Osteoremed 3 blistere
Osteoremed reprezinta o formula echilibrata ce contine calciu, magneziu, vitamina D3, zinc,vitamina K2(menachinona-7) si bor, nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Aquamin este o pudra obtinuta din scheletul mineralizat al algei rosii Lithothamnium calcareum, alga intalnita in largul coastelor nepoluate ale Irlandei si Islandei. Aquamin este bogat in calciu, magneziu si reprezinta o sursa importanta de alte 72 minerale (iod, fier, mangan, seleniu, cupru, zinc).

Magneziu marin este un amestec de saruri de magneziu, obtinut prin cristalizare din apele Marii Mediterane si reprezinta o sursa naturala de magneziu.

Vitaminele K reprezinta un grup de vitamine liposolubile esentiale pentru organism care, pe langa implicarea in procesul de coagulare, intervin in utilizarea eficienta a calciului pentru tesutul osos, artere si alte tesuturi. Vitamina K2 naturala / MenaQ7 ramane in sange mai mult timp si este mult mai eficienta in cazul efectelor extrahepatice (dintre care cele mai studiate sunt fixarea calciului in oase si impiedicarea depunerii calciului pe artere) comparativ cu vitamina K1 si vitamina K2 sintetica MK-4. Tesutul osos se dezvolta cel mai intens in copilarie si adolescenta iar niveluri ridicate de vitamina K sunt legate de o mai buna densitate si rezistenta osoasa. Vitamina K2 naturala / Mena Q7 este esentiala pentru mentinerea unei structuri osoase puternice datorita faptului ca activeaza o proteina numita osteocalcin, importanta pentru utilizarea calciului in construirea unei matrice osoase sanatoase.

VitaCa B este un amestec mineral de ascorbat de calciu si bor. Borul regleaza activitatea aparatului uro-genital, functiile cerebrale, activitatea sistemului osos, multe procese metabolice, precum si eliminarea radicalilor liberi din organism.

Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia / utilizarea normala a calciului si fosforului.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a dintilor.