Green Sugar sticks  -  Green Sugar
Green Sugar sticks
Singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glycemic, care nu schimba gustul cafelei, al ceaiului sau al baturilor preferate, alcoolice sau nu. Green Sugar in varianta stick a fost conceput special pentru a fi permanent la indemana, pentru indulcirea bauturilor. Cantitatea unui plic a fost stabilita pentru a putea indulci suficient de mult o cana de lichid (limonada, cafea, ceai), pentru un gust dulce-intens fiind recomandata utilizarea a doua pliculete.

Green Sugar nu schimba gustul sau aroma bauturilor pe care le indulceste, asa cum o fac ceilalti indulcitori pe baza de stevie, devenind astfel dulcele preferat al tot mai multor consumatori preocupați de mentinerea siluetei sau de slabit, de un mod sanatos de viata, dar mai ales de persoanele care sufera de diabet sau alte boli care interzic consumul de zahar.

Puteti avea in permanenta stick-uri de Green Sugar in poseta sau in buzunar, si astfel savurarea oricarei cafele sau a oricarui ceai, indiferent de ora, va deveni o placere. Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural cu gustul stabilizat, care poate indulci preparatele, indiferent de temperatura acestora, fara a modifica savoarea.

Se utilizeaza, la fel ca zaharul, la indulcirea bauturilor (limonada, ceai, cafea), a cocktail-urilor alcoolice sau non-alcoolice, a shake-urilor, smoothie-urilor sau a alortor bauturi pe baza de produse lactate, a salatelor de fructe etc.