Green Sugar Gelifiant  -  Green Sugar
Green Sugar Gelifiant
Ingrediente:
Green sugar, Citrus pectin (agent de gelatinizare), acid citric (acidifiant).

Mod de utilizare:
523g pentru 1 kg de fructe.
Green Sugar Gelifiant (523gr) se adauga peste fructele spalate si curatate si se amesteca foarte bine pentru a omogeniza indulcitorul cu fructele. Se adauga peste amestec o cantitate de apa 100-200ml (in functie de cat de zemoase sunt fructele). Se pune la foc mic si se lasa 6-7min.

Cat de mult ti-a placut acest produs?
5105.5
2 voturi
5598 vizite
Forum

01 Mar 2012 by japonialove

Restaurant - recomandare

01 Oct 2009 by ploredina

Irish pub

31 Iul 2009 by moderator

Indian food

17 Sep 2008 by nonette

Ceainarie

17 Iun 2016 by danmarinn

CUMPAR HERCEPTIN .0747462606

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!