Green Sugar Gelifiant  -  Green Sugar
Green Sugar Gelifiant
Ingrediente:
Green sugar, Citrus pectin (agent de gelatinizare), acid citric (acidifiant).

Mod de utilizare:
523g pentru 1 kg de fructe.
Green Sugar Gelifiant (523gr) se adauga peste fructele spalate si curatate si se amesteca foarte bine pentru a omogeniza indulcitorul cu fructele. Se adauga peste amestec o cantitate de apa 100-200ml (in functie de cat de zemoase sunt fructele). Se pune la foc mic si se lasa 6-7min.

Cat de mult ti-a placut acest produs?
5105.5
2 voturi
5371 vizite
Forum

28 Sep 2010 by aldana03

Shopping online

15 Nov 2017 by naturista

Durerile in gat

15 Nov 2017 by naturista

Cele mai vizitate tari din lume

15 Nov 2017 by naturista

Feng-shui si design interior

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!