Ca+Mg+Zn+D3

Ca+Mg+Zn+D3
Autor: redactia ele.ro   Brand: Laboratoarele Remedia  

Acest supliment alimentar, prin aportul de calciu, magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului in conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala. Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

Calciul, magneziul si zincul sunt printre cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman. Calciul si magneziul fac parte din structura sistemului osos si sunt minerale esentiale pentru functionarea sistemului nervos, muscular si cardiocirculator. Aproape intreaga cantitate de calciu din organism se gaseste in oase si dinti.

Calciul mentine oasele puternice si dintii sanatosi. Reduce riscul pierderii osoase si al fracturilor. Contribuie la mentinerea ritmului cardiac, contribuie la transmiterea normala a impulsurilor nervoase, la functionarea normala a enzimelor digestive si la metabolizarea fierului.

Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, la functionarea normala a sistemului muscular, a sistemului cardiovascular, la mentinerea sanatatii psihice. Ajuta la arderea grasimilor si la producerea de energie. Zincul are actiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, mentine starea de sanatate a aparatului reproducator.

Zincul ajuta la intretinerea sistemelor enzimatice si a celulelor, contribuie la sinteza normala a proteinelor si formarea colagenului. Regleaza contractibilitatea muschilor, mentine echilibrul acido-bazic in organism, contribuie la functia cognitiva normala. Vitamina D3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sânge si la absorbtia normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a sanatatii dintilor.

Recomandari