Beneosmin

Beneosmin
Autor: redactia ele.ro   Brand: Laboratoarele Remedia  

BENEOSMIN reprezinta o formula echilibrata ce contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Calciul este mineralul in prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman si indeplineste numeroase functii importante. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor, contribuie la functionarea normala a sistemului muscular. De asemena, calciul contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala, la functionarea enzimelor digestive.

Sarurile de calciu folosite in acest produs sunt carbonat de calciu si bisglicinatul de calciu.
Bisglicinatii sunt saruri chelate fabricate de firma Albion Minerals din S.U.A., ceea ce constituie garantia eficacitatii si sigurantei acestora. Aceste saruri contin 2 molecule de glicina legate covalent de o molecula de calciu sau magneziu. Substantele au greutate moleculara mica, sunt neutre, non-ionizante si mai putin reactive. Cand un astfel de chelat este ingerat, absorbtia intestinala este semnificativ mai mare decat pentru cantitati corespunzatoare de saruri metalice anorganice datorita afinitatii crescute a celulelor intestinului subtire pentru aminoacizi (glicina). De asemenea, aceste saruri nu impiedica absorbtia altor elemente nutritive, astfel incat in cazul asocierii unor vitamine (vitamina E, vitamina C) cu saruri chelate acestea nu sunt degradate la fel ca in alte tipuri de asocieri.

Vitaminele K reprezinta un grup de vitamine liposolubile esentiale pentru organism care, pe langa implicarea in procesul de coagulare, intervin in utilizarea eficienta a calciului pentru tesutul osos, artere si alte tesuturi. Vitamina K2 naturala ca MK-7 ramane in sange mai mult timp si este mult mai eficienta in cazul efectelor extrahepatice (dintre care cele mai studiate sunt fixarea calciului in oase si impiedicarea depunerii calciului pe artere) comparativ cu vitamina K1 si vitamina K2 sintetica (MK-4). Țesutul osos se dezvolta cel mai intens in copilarie si adolescenta, iar niveluri ridicate de vitamine K sunt legate de o mai buna densitate si rezistenta osoasa.
Vitamina K2 naturala / MK7 este esentiala pentru mentinerea unei structuri osoase puternice datorita faptului ca activeaza o proteina numita osteocalcin, importanta pentru utilizarea calciului in construirea unei matrice ososase sanatoase.

VitaCa B este un amestec mineral de ascorbat de calciu si bor. Borul regleaza activitatea aparatului uro-genital, functiile cerebrale, activitatea sistemului osos, multe procese metabolice, precum si eliminarea radicalilor liberi din organism.
Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a dintilor.
Calciul, vitamina K si vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
Calciul si vitamina D sunt necesare pentru mentinerea sanatatii dintilor.

BENEOSMIN reprezinta o formula echilibrata ce contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Karma
  • person

    "relatiile mele cu un capricorn workaholic, un scorpion pasional, un tauras protector..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right