B.U. Candy Love  - 
B.U. Candy Love
Accente de feminitate, spirit de aventura, senzatii dulci si stropi de eleganta, cam asa arata transpus in litere noul parfum B.U. Candy Love contine particule ce descriu fata moderna, al carei zambet larg emana incredere in fortele proprii, veselie si prospetime.

Gama Candy Love apartine celor care se bucura cu adevarat de lucrurile frumoase. Fetele Candy Love iubesc aventura, sunt neinfricate in lupta pentru visuri si in joaca lor de zi cu zi, pastreaza atitudinea eleganta si girlie in acelasi timp.

Baza compusa din lemn de santal, vanilie si praline dezvaluie latura dulce si jucausa a fetei moderne. Cu o inima de iasomie si albastrele, aceasta isi pastreaza eleganta si feminitatea, iar notele de varf cu parfum de capsune, o fac de-a dreptul irezistibila.

Noua gama B.U. cuprinde apa de toaleta (50 ml) 47 lei, deo spray (150 ml) 12,5 lei si natural spray (75 ml) 24 lei, ambalate in recipiente vesel colorate, ce povestesc universul dulce si dinamic al fetei Candy Love.

Gama B.U. este alcatuita din sase parfumuri unice, sase game care prezinta diferite directii olfactive si satisfac preferintele fiecarei fete moderne care vrea sa faca diferenta. Brandul B.U. face parte din gama de produse cosmetice SARANTIS.