Olay Touch of Foundation  - 
Olay Touch of Foundation
Noul Olay Touch of Foundation, lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii si uniformizeaza culoarea tenului.

De la prima utilizare a noului Olay Touch of Foundation pielea devine mai hidratata si mai catifelata, cu o culoare uniforma, bucurandu-se totodata de ingrijirea anti-imbatranire. Acesta devine o solutie rapida, usoara si comoda pentru lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii, iar atingerea de fond de ten ofera fara efort un ten perfect in fiecare zi.

Olay Touch of Foundation inglobeaza tehnologia Max Factor pentru un efect de finisare fara efort. Disponibil in doua nuante (Fair si Medium), acest produs ofera un tratament eficient anti-ageing ajutand la refacerea aspectului pielii, protejand-o in acelasi timp de factorii de poluare din mediul inconjurator.

Complexul unic anti-ageing Olay ce contine vitamina B3, pro-vitamina B5 si vitamina E, lasa pielea catifelata si usoara, conferindu-i un aspect sanatos si luminos. Tehnologia de uniformizare a culorii ce nu ingreuneaza tenul de la MaxFactor, are la baza pigmenti de acoperire formati din particule ce dau pielii un aspect uniform, translucid, oferind in acelasi timp o acoperire eficienta a imperfectiunilor si luminozitate. Noul Olay Touch of Foundation are factor de protectie 15 si protectie UV, prevenind astfel efectele daunatoare ale expunerii la soare, o cauza importanta in aparitia petelor pe piele.

Ce este:

Olay Touch of Foundation este un nou produs din gama Olay Total Effects – o crema hidratanta care lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii pielii, oferind in acelasi timp o nuanta uniforma tenului printr-o atingere de fond de ten MaxFactor. Aducand impreuna tehnologia anti-ageing Olay si inovatiile in make-up MaxFactor, Olay Touch of Foundation este solutia simpla si la indemana de a scoate in evidenta frumusetea naturala a pielii.

Ce face:

Ofera un tratament simplu si eficient anti-ageing prin refacerea structurii pielii si o protejeaza impotriva factorilor de poluare din mediul inconjurator. In acelasi timp, prin tehnologia Max Factor de a nu ingreuna tenul ofera o culoare uniforma si un aspect luminos pielii.

Cum face:

Prin complexul unic de vitamine B3, E si pro vitamina B5 hidrateaza in profunzime pielea, lasand-o moale, catifelata si cu aspect sanatos. Prin particulele iluminatoare continute de inovatia MaxFactor ce nu ingreuneaza suprafata pielii, tenul devine luminos si translucid. Protectia UV si SPF 15 pluseaza, oferind o protectie completa impotriva efectelor daunatoare ale expunerii la soare.