Mascara AeroVolume de la AVON  - 
Mascara AeroVolume de la AVON
AVON inoveaza din nou piata cosmeticelor cu o tehnologie de ultima generatie in materie de mascara: Zero Gravity. Aceasta este bazata pe cea mai usoara formula pentru gene voluminoase, arcuite si separate.

Noua mascara AeroVolume, a carei imagine este Antonia, iti va imbraca genele intr-o formula speciala, usoara precum aerul, provocandu-te sa le ridici pana la cer cu fiecare privire.

"Pentru mine ca artist, privirea este esentiala si trebuie sa o evidentiez cu fiecare ocazie. Tocmai de aceea, mascara pe care o folosesc trebuie sa fie cu adevarat speciala. Cu AeroVolume, genele mele sunt usoare ca un fulg, dar efectul ma surprinde de fiecare data: volum, gene lungi, intoarse si cel mai important, o privire expresiva care ma ajuta sa imi tin fanii aproape"Â, spune Antonia.

Formula AeroVolume este imbogatita cu fibre care ofera volum individual fiecarei gene, iar periuta in forma de stea distribuie formula uniform, pentru o arcuire perfecta si o privire plina de expresivitate.

AeroVolume va fi disponibila incepand cu data de 6 martie 2014 sii poate fi comandata prin intermediul Reprezentantilor AVON si, online, pe www.avon.ro.