NOUA gama de styling NIVEA Mega Strong  - 
NOUA gama de styling NIVEA Mega Strong
Un coc cuminte pentru birou sau unul elegant pentru un eveniment de seara, o coafura speciala pentru o noapte de petrecere sau un accesoriu pentru par bine fixat, vara aduce cu sine cate o coafura pentru fiecare stare de spirit!

In anotimpul cald, styling-ul prea frecvent si factorii de mediu pot dauna parului. Asadar, este foarte important sa alegi produsele de styling eficiente, care sa aiba grija de parul tau si care sa te ajute sa iti pui in valoare stilul personal.

Noua gama de styling NIVEA MEGA STRONG ofera parului tau fixare mega puternica si de lunga durata, ingrijindu-l in acelasi timp, fara a-l incarca. Formula unica din compozitia noii game de styling este alcatuita dintr-o combinatie perfect echilibrata de ingrediente care ofera fixare puternica si ingrijire cu vitamine esentiale. Polimerii speciali ofera fixare de lunga durata pentru un par cu flexibilitate si volum, iar sistemul de protectie cu Keratina acopera straturile naturale de keratina din firul de par, ferindu-l de agresiunea factorilor externi. Panthenolul ingrijeste parul, prevenind uscarea sa, iar filtrele UV protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui.

Spray Fixativ NIVEA Mega Strong - Finisaj mega puternic, pentru intreaga zi.
Sistemul de protectie cu keratina si filtre UV pastreaza parul sanatos, iar polmerii puternici din compozitie ofera mega fixare, pe parcursul intregii zile. Panthenolul lasa parul fin si usor de pieptanat, fara senzatia de incarcare, fara par lipicios! 250 ml, 15.78 lei

Spuma pentru par NIVEA Mega Strong - Protectie termica si ingrijire activa pentru o fixare mega puternica si de lunga durata.

Combinatia bine echilibrata de ingrediente de fixare si de ingrijire cu vitamine esentiale ofera parului forma pe care ti-o doresti. Polimerii speciali ofera parului tau un stil flexibil, plin de volum, iar Keratina din compozitie protejeaza stratul natural de keratina al parului. Panthenolul ingrijeste si protejeaza parul impotriva uscarii, iar filtrele UV combat daunele provocate de radiatiile nocive ale razelor solare. 150 ml, 15.78.lei