Crema de volum si netezire Sleek Blow Out label.m  - 
Crema de volum si netezire Sleek Blow Out label.m
Datorita ultimei inovatii de la label.m, chinul a luat sfarsit. Noua crema de volum si netezire Sleek Blow Out de la label.m este un produs profesional, special creat pentru a hidrata, a oferi stralucire si a indrepta firul de par, asigurand un efect anti-frizz de durata. Practic, un singur produs va asigura o coafura perfecta, indiferent ce stil alegeti: bucle definite, o netezire perfecta a parului, iar daca il uscati corespunzator, un par incredibil de drept.

Sleek Blow Out Cream ajuta la indreptarea parului in mod absolut natural si te va face sa uiti de placa de par, de orele pierdute pentru a-ti coafa parul, putand sa te bucuri de un par stralucitor, sanatos si o coafura flexibila si rezistenta.

Ce aduce nou acest produs miraculos? Contine ulei de Avocado si ulei de ricin bogat in acizi grasi hidratand in profunzime firul de par, sigiland cuticula si protejand parul impotriva coafarii la cald. Se poate aplica atat pe parul umed pentru a-l indrepta sau pe cel uscat pentru a disciplina parul rebel.

Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii parul drept si finisarea perfecta pe care ti-o doresti. Sleek Blow Out este cea mai sigura cale pentru un look fabulos si elegant, demn de covorul rosu.