Noua gama Dove Intense Repair  - 
Noua gama Dove Intense Repair
Dove iti ofera solutia ideala pentru par degradat, gama Dove Intense Repair, ce are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea keratinei, proteina vitala a firului de par. Repara firul de par, la nivel celular, in doar 2 saptamani.

In timp ce samponul Dove Intense Repair curata si ingrijeste delicat parul degradat, balsamul Intense Repair reconstuieste firul de par la nivel celular si previne despicarea varfurilor.

Pentru mai multa ingrijire, incerca balsamul-tratament Dove Intense Repair cu dubla actiune, ce repara firul de par in profunzime si il face mai rezistent. Contine tratamentul ce are la baza tehnologia KERATIN REPAIR ACTIVES, care repara proteinele la nivel celular si balsamul care repara si inchide cuticulele firului de par pentru a-l proteja de degradare.

Ofera-i parului tau cel putin o data pe saptamana repararea intensa de care are nevoie, pentru a deveni frumos si revitalizat. Bucura-te de masca regeneratoare Dove Intense Repair pentru un par pana la de 10 ori mai rezistent impotriva deteriorarii.

Dove iti ofera bucuria de a avea un par mai puternic si mai stralucitor. Noua gama Dove Intense Repair are grija de parul tau, reparand firul de par, la nivel celular, in doar 2 saptamani,
pentru ca tu sa iti poti exprima creativitatea cu ajutorul celor mai frumoase coafuri.

Pentru inspiratie, am rugat-o pe Oana Cuzino, prim-ambasador Dove, sa impartaseasca cateva dintre secretele ei pentru un par frumos si trucuri pentru coafuri ce pot fi realizate in doar cateva minute:

Coc de balerina!
Impletitura "Coada de peste"
Bucle lejere
Coada clasica