Gama Klorane cu unt de Mango  - 
Gama Klorane cu unt de Mango
Protejeaza-ti parul de efectele nocive ale soarelui puternic de vara cu gama Klorane cu unt de Mango. Cu proprietati naturale bogat hidratante, cu un parfum proaspat si revigorant, gama Klorane cu Unt de Mango protejeaza parul impotriva actiunii agresive a soarelui, a apei marii sau a apei cu clor din piscine - factori care deterioreaza parul si il usuca.

Formata din sampon, balsam si masca reparatoare, gama Klorane cu Unt de Mango reface, hidrateaza in profunzime si confera stralucire parului uscat si deteriorat.

Sampon Klorane cu unt de mango, 200 ml - 30 ron

- Repara si protejeaza parul datorita extractului de unt de mango, imbogatit cu o infuzie suplimentara de lipoproteine si ceara emolienta, care catifeleaza si descurca rapid firele de par.

Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml - 35 ron

- Rehidrateaza parul uscat si il protejeaza impotriva soarelui, datorita proprietatilor naturale care imbraca si restructureaza firul de par. Descurca parul si ii asigura catifelare si stralucire.

Masca reparatoare cu unt de mango, 150 ml - 71 ron

- Hraneste si repara parul extrem de uscat si deteriorat de soare. Formula restructureaza in profunzime firul de par si ii asigura o protectie de lunga durata. Masca se aplica o data pe saptamana, timp de 5-20 min, iar parul se acopera cu un prosop cald.

Stiai ca?

Un studiu Europanel (Franta, 2008) arata ca:

- 100% din femei au parul uscat la sfarsitul verii

- 1 din 3 femei sustin ca au parul uscat in general