SATINIQUE, masca revitalizanta pentru par  - 
SATINIQUE, masca revitalizanta pentru par
SATINIQUE, masca revitalizanta pentru par, confera podoabei capilare catifelarea, aspectul natural si vitalitatea de care are nevoie. SATINIQUE este un tratament fortifiant, combinat cu puterea complexului ENERJUVE, pentru a repara si reface parul in profunzime, inainte de coafare. Masca revitalizanta pentru par SATINIQUE este potrivita pentru toate tipurile de par, dar in mod special pentru parul deteriorat si vopsit, regenerandu-l. Complexul ENERJUVE, prin extractul din seminte de struguri si uleiul din seminte de kukui, catifeleaza parul, conferindu-i hidratare si protectie impotriva factorilor nocivi de mediu.

Tratamentul fortifiant SATINIQUE repara si ingrijeste parul in profunzime, actioneaza asupra structurii firului de par, intarindu-l cu pana la sase ori atunci cand este folosit separat si cu pana la noua ori atunci cand este folosit impreuna cu gama de produse pentru par vopsit SATINIQUE Color Repair.

Oamenii de stiinta de la SATINIQUE au aplicat cunostintele din domeniul nutritiei si al frumusetii pentru a crea ingrediente inovatoare pentru sanatatea parului, pe care le-au imbinat intr-un amestesc de plante si nutrienti atent selectionat.

Astfel, primavara te gaseste zambitoare, frumoasa si plina de vitalitate!

Mod de intrebuintare

Masca revitalizanta pentru par SATINIQUE trebuie aplicata si distribuita pe parul umed. Se lasa sa actioneze timp de 3-5 minute, apoi clatiti. Aceasta masca este suficient de delicata pentru a fi utilizata zilnic.

Aceasta poate fi achizitionata la pretul de 105,33 RON

De unde pot fi achizitionate

Masca revitalizanta pentru par SATINIQUE poate fi cumparata prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania.