Lotiunea micelara Elmiplant  - 
Lotiunea micelara Elmiplant
Laboratoarele de cercetare Elmiplant: locul unde se intampla minuni. Elmiplant lanseaza lotiunea micelara 3 in 1, pentru ca stie cat de pretios este timpul tau si vrea sa te ajute sa il folosesti eficient. Insa cea mai importanta preocupare este ingrijirea delicata si eficienta a pielii. Esenta timpului si grija pentru tenul tau se contopesc in cel mai nou produs Elmiplant, lotiunea micelara 3 in 1, cu extract de bumbac si Hydro Nutrient - destinata curatirii si demachierii eficiente a tenului, buzelor si ochilor, prevenind deshidratarea.

Destinata ingrijirii pielii sensibile si uscate

Lotiunea micelara reprezinta echilibrul perfect dintre particule extrem de fine de ulei si apa, curata eficient tenul, ochii si buzele, printr-o singura miscare. Datorita formulei avansate, capteaza si indeparteaza machiajul si impuritatile, lasand pielea curata si hidratata. Lotiunea este suficient de puternica incat sa indeparteze inclusiv machiajul rezistent la apa, insa delicata si potrivita pentru pielea sensibila si uscata. Dupa utilizare nu este necesara clatirea cu apa sau folosirea unei lotiuni tonice.

Extract de bumbac si Hydro Nutrient

Formula este imbogatita cu Extract de Bumbac 100% natural obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active. Bogat in proteine si minerale, extractul este ideal pentru pielea sensibila, conferindu-i un aspect catifelat si suplu.
Hydro Nutrient este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Previne deshidratarea, mentinand aspectul catifelat al pielii si confera o senzatie de confort.

Lotiunea micelara Elmiplant este solutia ideala pentru a reduce din timpul dedicat curatarii tenului, ingrijind pielea in doar cateva miscari si facand-o sa radieze. La sfarsitul fiecarei zile incarcate, tenul se bucura de o experienta blanda, ce readuce starea de bine si echilibrul pielii frumoase, sanatoase.