Bioderma Travel size ORIUNDE alaturi de tine!  - 
Bioderma Travel size ORIUNDE alaturi de tine!
Produsele in varianta `Travel size` sunt mici, prietenoase, accesibile si te insotesc oriunde: la sala, la piscina, in orice calatorie.

Pentru trusa de calatorie, vacante sau calatorii de serviciu, Bioderma iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru igiena, in format `Travel size`. De acum, poti lua cu tine oriunde produsele tale preferate.

Cauta in farmacii noile produse de igiena Bioderma Travel size:

Atoderm gel de dus 100 ml hidratant pentru pielea uscata si sensibila. Formula sa eficienta si sigura, fara detergent, asigura o curatare blanda, pastrand intact stratul hidrolipidic, atat de necesar pielii. Complexul brevetat DAF reduce sensibilitatea cutanata, crescand toleranta impotriva agresiunilor externe.
Trio-ulglicerina- xilitol -capriloilglicina, ofera pielii hidratare suplimentara si emoliere in profunzime.

Sebium gel spumant 100 ml curata pielea grasa cu tendinta acneica si imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactiv. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum este reglata si proliferarea baceriana redusa.

Alaturi de ele, te poti bucura si de binecunoscutele solutii micelare:

Sensibio H2O 100 ml, preferata makeup artistilor din intreagalume. Un produs de igiena in acord perfect cu pielea, o calmeaza si o reimprospateaza, asigurand o toleranta de neegalat pentru pielea si ochii hipersensibili.

Sebium H2O 100 ml,singura solutie micelara care imbunatateste calitatea sebumului, impiedicand blocarea porilor si aparitia leziunilor acneice, gratie brevetului Fluidactiv. Pielea este curatata in profunzime, secretia de sebum este reglata si proliferarea baceriana redusa.