Crema hidratanta Aqua Genomics Rich Bruno Vassari  - 
Crema hidratanta Aqua Genomics Rich Bruno Vassari
Principala conditie pentru a avea un ten sanatos este sa-i asiguri nivelul optim de hidratare. Pornind de la acest principiu, Bruno Vassari a creat Aqua Genomics, cea mai noua si mai eficienta linie de produse cosmetice destinate hidratarii tenului.

Componentele speciale din Aqua Genomics isi desfasoara activitatea asupra Factorului Natural de Hidratare, un grup de molecule situat in stratul inferior al epidermei , care are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apa si creeaza o bariera care impiedica pierderea acesteia.

Practic, Aqua Genomics stimuleaza in mod natural hidratarea pielii si o protejeaza de agresiunile externe. Rezultatul: o piele sanatoasa. In plus, straturile pielii sunt in forma excelenta, produsele impiedica accentuarea ridurilor si mentin totodata nivelul de protectie a pielii impotriva schimbarilor climatice sau de orice alt tip extern.

Formula cu ingrediente active regleaza factorii de hidratare pentru a facilita regenerarea naturala a structurii pielii, mentinand echilibrul corect intre apa si lipide.