Crema cu extract de alge anti-stres Bruno Vassari  - 
Crema cu extract de alge anti-stres Bruno Vassari
Crema zilnica anti-stres pentru tenul normal si mixt cu textura fluida si potrivita pentru aceste tipuri de ten.

Aceasta crema contine un amestec de vitamine si oligoelemente, cu extract de alge si unt de cocos pentru restaurarea echilibrului pielii si pentru apararea pielea de agresiuni externe.

Complexul de oligoelemente contine zinc, cupru, magneziu, si mangan. Se comporta ca un factor enzimatic in metabolismul lipidelor, si proteinelor, aminoacizilor si sintezelor ARN.

Vitamina A protejeaza tesuturile, stimuleaza cresterea noilor celule si innoirea celulelor moarte. Imbunatateste aspectul pielii, protejeaza impotriva deshidratarii si previne aparitia ridurilor imbunatatind innoirea celulelor.

Vitamina E se comporta ca un antioxidant si ca un radical liber. Vitamina E este de asemenea esentiala pentru folosirea eficienta a oxigenului, in tesuturile pielii, are proprietati hidratante si de protectie impotriva agresiunilor degenerative ale tesuturilor, colagen si elastin.

Vitamina B5 este hidratanta.

Extractul de alge este hidratant si cu continut bogat de oligoelemete.

Untul de cocos este un extract vegetal deosebit de bogat, cu proprietati hidratante si de protectie si cu filtre de soare pentru protejarea de radiatii UV.

Se aplica prin masaj usor pe toata suprafata fetei si decolteu. Poate fi folosita in orice moment al zilei.