Serum facial flori de portocal Lia Delicii  - 
Serum facial flori de portocal Lia Delicii
Ser hranitor si hidratant potrivit pentru toate tipurile de ten.
Are la baza doua uleiuri pure, noncomedogenice, bogate in nutrienti valorosi pentru piele.

Uleiul de samburi de struguri contine vitaminele A si E, beta-caroten si este bogat in acid linoleic, acid gras benefic pentru sanatatea pielii.

Uleiul de jojoba organic este un ulei vegetal pretios, rapid absorbit in piele, bogat in vitaminele E si complexul B si in minerale precum crom, cupru si zinc. Uleiurile sunt presate sa rece si rafinate si nu contin nicio urma de substante chimice sau solventi.

Extrase din flori pretioase, prea sensibile pentru a putea fi prelucrate prin distilare, absoluturile se obtin printr-o procedura moderna care aminteste de enfleurage, tehnica prin care, in urma cu 200 de ani, se captau moleculele de parfum din petalele florilor prin macerare in grasimi animale. Astazi, solventii folositi sunt vegani iar extractele astfel obtinute au o puritate si o complexitate de neegalat in lumea parfumeriei de lux.

Absolutul de flori de portocal este cu adevarat remarcabil, una dintre cele mai scumpe si preturite esente florale naturale. Obtinut prin extractactia cu solvent din florile arborelui de Citrus Aurantium var amara. Este calmant, relaxant si poate fi folosit in tratarea insomniei.

Are un miros extravagant, radiant, cu note de varf fructate, stralucitoare si subtonuri catifelat-amarui.