Q10 Plus CC Cream - mai putine riduri  -  NIVEA
Q10 Plus CC Cream - mai putine riduri

Primavara aduce cu sine schimbari de tot felul, iar o data cu ele, parca si noi suntem mai doritoare sa ne reinventam, sa fim mai pline de viata. Daca in materie de outfit-uri acum se poarta textilele matasoase, care usureaza corpul de greutatea hainelor de iarna, in ceea ce priveste ingrijirea tenului, lucrurile urmeaza acelasi trend: acum este timpul pentru texturi mai lejere, aplicate rapid, care sa ne ofere prospetime si frumusete, fara sa tina cont de trecerea timpului. Se poarta un ten radiant cu mai putine riduri!

NIVEA aduce o noutate de primavara femeilor, oferindu-le puterea anti-rid Q10 Plus in noua Crema Corectoare NIVEA Q10 Plus CC Cream.

NIVEA Q10 Plus CC Cream are o formula anti-rid eficienta ce contine coenzima Q10 proprie pielii si creatina. Acestea actioneaza eficient impotriva ridurilor, in deplina armonie cu tenul tau.

NIVEA Q10 Plus CC Cream ofera o acoperire uniforma a tenului si corecteaza imperfectiunile. In plus garanteaza protectie impotriva radiatiilor solare (SPF 15), asadar este potrivita pentru a fi purtata pe parcursul intregii zile.

Cum se aplica? Utilizeaza in fiecare dimineata, dupa curatarea tenului. Aplica printr-un masaj usor, pana la absorbtia in piele. Evita zona ochilor. Nuanta discreta se potriveste cu toate tonurile de ten. Pret NIVEA Q10 Plus CC Cream: 39.92 Lei.