Eucerin Q10 Active, pachet cadou  - 
Eucerin Q10 Active, pachet cadou
E greu sa gasesti cadoul perfect, in special in perioada sarbatorilor, cand toata lumea are pe lista de prioritati acest lucru. Pentru a-ti veni in ajutor, Eucerin ti-a pregatit in farmacii solutii complete de ingrijire, impachetate de sarbatoare.

Cadourile de la Eucerin sunt alegerea ideala pentru persoanele care au grija de sanatatea pielii lor si isi doresc intotdeauna produse cu o eficienta demonstrata. Cu un design in editie limitata si un look&feel premium, produsele Eucerin impachetate de sarbatoare vor fi cu siguranta cadourile perfecte.

Amana aparitia primelor linii fine de expresie, protejand in acelasi timp tenul sensibil

Pentru femeile din viata ta care acum incep sa faca cunostinta cu primele riduri fine, pachetul cadou Eucerin Q10 este exact ceea ce au nevoie.
Pachetul include:

Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil in 5 saptamani. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum.

Crema de noapte Q10 Active imbunatateste substantial procesul de regenerare al celulelor pielii pe timpul noptii, completand ritualul de ingrijire inceput cu crema de zi si reducand profunzimea acestora dupa numai 5 saptamani de utilizare. 50 ml

Pret in farmacii: 131.14 lei (reducere 25%)