Eucerin HYALURON-FILLER, pachet cadou  - 
Eucerin HYALURON-FILLER, pachet cadou
E greu sa gasesti cadoul perfect, in special in perioada sarbatorilor, cand toata lumea are pe lista de prioritati acest lucru. Pentru a-ti veni in ajutor, Eucerin ti-a pregatit in farmacii solutii complete de ingrijire, impachetate de sarbatoare.

Cadourile de la Eucerin sunt alegerea ideala pentru persoanele care au grija de sanatatea pielii lor si isi doresc intotdeauna produse cu o eficienta demonstrata. Cu un design in editie limitata si un look&feel premium, produsele Eucerin impachetate de sarbatoare vor fi cu siguranta cadourile perfecte.

Pastreaza-ti tenul perfect, luminos si fara riduri

Femeile care doresc urmarea unui program anti-rid complet, care sa livreze rezultatele promise, vor adora pachetul-cadou Eucerin HYALURON-FILLER.
Pachetul contine urmatoarele produse:

Crema de zi Eucerin HYALURON-FILLER cu protectie UVA si FPS 15. Aceasta estompeaza ridurile profunde, chiar si cele din jurul gurii sunt reduse vizibil in scurt timp, crema fiind creata special pentru tenul uscat, care are nevoie de o ingrijire speciala. Tenul, o data cu inaintarea in varsta, avand o tendinta naturala de uscare. 50 ml

Crema de noapte Eucerin HYALURON-FILLER estompeaza ridurile profunde, actionand pe timpul noptii. Ajuta pielea sa-si recapete aspectul tineresc si revigorat, actionand la nivelul stratului epidermal. 50 ml
Pret in farmacii: 170.18 lei (reducere 25%)