Crema cu efect de lifting Pevonia Botanica  - 
Crema cu efect de lifting Pevonia Botanica
Lumafirm Lift & Glow este un tratament de ultima generatie cu rezultate imediate, ce reda stralucirea pielii si redefineste conturul facial.

Prin ce e unic? Contine numai ingredinte naturale asociate cu cele mai performante tehnologii de ultima ora. Lumafirm valorifica potentialul naturii utilizand ingrediente puternice, concentrate care devin active doar cand sunt amestecate cu apa si aplicate pe piele, fapt ce permite o concentratie mai mare de activi si rezultate imediate. Pevonia Botanica nu contine coloranti si parfumuri artificiale sau parabeni, combate radicalii liberi, hidrateaza, protejeaza, oferind ingrijire optima in cel mai sigur mod.

Prin intermediul celor mai performante ingrediente, tratamentul Lumafirm Lift & Glow, este solutia anti-aging ideala pentru lifting instantaneu, netezirea tenului, fermitate, reducerea ridurilor.
Lumafirm Lift & Glow imbunatateste luminozitatea pielii, care devine mai neteda si uniforma, iar conturul facial este reparat si redefinit. Avantajele sale sunt reducerea ridurilor si a porilor dilatati, eliminarea imperfectiunilor, a petelor, redarea fermitatii si elasticitatii tenului. Ingrediente naturale! Rezultate profesionale!