ELMIPLANT Cellulight Crema Exfolianta De Dus  - 
ELMIPLANT Cellulight Crema Exfolianta De Dus
Cellulight de la Elmiplant este un cocktail exotic si indraznet de ingrediente anticelulitice naturale, fara parabeni. Crema exfolianta de dus cu Guarana si samburi de masline macinati elimina celulele moarte si imbunatateste circulatia sangvina, pregatind pielea pentru masajul anticelulitic.

Guarana contine de 2-3 ori mai multa cofeina (guaranina) decat cafeaua sau ceaiul, fara a prezenta efectele secundare ale acesteia. Guaranina are aceeasi compozitie chimica ca si cofeina, teina si teobromina si aceleasi actiuni fiziologice: stimuleaza sistemul nervos central, creste ritmul metabolismului, este un diuretic slab.

Samburii de masline macinati ofera o exfoliere naturala ce ajuta pielea sa fie mai luminoasa si fina.

Indicatii:


- deschide porii pentru a face pielea mai receptiva la actiunea celorlalte produse din gama (Gel anticelulitic pentru drenaj, Crema pentru masaj anticelulitic)

- detoxifica pielea, o face sa “respire”, o revitalizeaza

- imbunatateste circulatia si pregateste pielea de masaj

- imbunatateste textura pielii

- exfolierea este asigurata de simburii de masline naturali macinati

- pielea ramane moale si catifelata dupa indepartarea celulelor uscate de la suprafata

- vitamina E hidrateaza si hraneste pielea

- contrinuie la restabilirea fermitatii si tonicitatii pielii.

Mod de aplicare. Produsul se foloseste de 2 ori pe saptamana. Masati pe toata suprafata corpului, insistand pe zonele afectate de celulita si pe cele cu piele uscata, apoi clatiti cu apa. Se utilizeaza ca un gel de dus normal.