Elancyl Cellu Slim Noapte  - 
Elancyl Cellu Slim Noapte
Ziua ta se termina si inca nu ai apucat sa faci tot ce-ti doreai pentru a te ingriji, dar te gandesti ca cele cateva ore de odihna buna te vor reface interior si exterior. Adevarat, dar trebuie sa ne gandim ca in timp ce corpul se odihneste, rata metabolica scade, consumul de energie este diminuat, iar stocarea grasimilor este favorizata.

Exista insa o inovatie care lucreaza in timpul somnului tau la prevenirea celulitei si la remodelarea corpului: ELANCYL CELLU SLIM NOAPTE.

In cei 250 ml ai sai, CELLU SLIM PENTRU NOAPTE de la Elancyl contine ingrediente combinate in mod inovator, care lucreaza sinergic si ofera o actiune intensiva de remodelare pe parcursul noptii, dar si un rasfat al simturilor.

Extractul de Cecropia, alaturi de cafeina si de GP4P, accelerator metabolism pentru arderea grasimilor pe parcursul noptii - duc la rezultate demonstrate clinic dupa 14 zile!

Are un efect imediat la trezire, dimineata, subtiaza si netezeste gropitele, lasand pielea hidratata si supla. Reda elasticitatea si limiteaza stocarea grasimilor, in timp ce rezultatele se pastreaza 4 saptamani dupa aplicare.