Lady Anion - ABSORBANT MENOPAUZA  - 
Lady Anion - ABSORBANT MENOPAUZA
ABSORBANT MENOPAUZA - pentru perioadele de premenopauza, menopauza si postmenopauza; pachet argintiu; putere de abs. 2 picaturi (flux mediu); 20 buc./pachet.

Perioada de premenopauza si menopauza implica modificari majore ale corpului femeii, in special la nivelul aparatului reproducator, ceea ce necesita o protectie si o preventie suplimentare. Putem considera aceasta varsta ca fiind o a doua adolescenta a femeii, dat fiind faptul ca experimenteaza cicluri menstruale neregulate si adesea cu flux foarte puternic.

Suprafata din bumbac organic a absorbantelor pentru menopauza Lady Anion atinge cu delicatete pielea sensibila, asigura confort, elimina umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal, elimina mirosurile.

Recomandari: Absorbantele din bumbac organic Lady Anion MENOPAUZA pot fi folosite ZILNIC, ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, incepand cu perioada de premenopauza, pe toata durata menopauzei si postmenopauzei. Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la 4 ore.

Cere acum mostra ta CADOU!