Lady Anion - ABSORBANT INCONTINENTA URINARA  - 
Lady Anion - ABSORBANT INCONTINENTA URINARA
ABSORBANT INCONTINENTA URINARA - pachet auriu; putere de abs. 4 picaturi; 15 buc./pachet.

Incontinenta urinara este foarte frecventa la femeile de varsta pensionarii, in ultimele luni de sarcina (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezenta si in lunile care urmeaza nasterii (din cauza slabirii musculaturii). Incontinenta nu e o boala in sine, ci mai degraba un simptom al unei afectiuni a tractului urinar inferior. De obicei, incontinenta urinara nu cauzeaza probleme majore de sanatate, dar poate fi jenanta si poate afecta increderea in sine a femeilor. La aparitia incontinentei urinare, femeile pot evita sa iasa in public din cauza sentimentului de jena pe care o resimt, sa dezvolte iritatii la nivelul vaginului si a zonei inghinale, din cauza contactului prelungit al acestora cu urina, sau sa faca infectii urinare severe.

Suprafata din bumbac organic a absorbantelor pentru menopauza Lady Anion atinge cu delicatete pielea sensibila, asigura confortul, elimina umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal, elimina mirosurile.

Recomandari: Absorbantele din bumbac organic Lady Anion INCONTINENTA URINARA pot fi folosite ZILNIC, ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare. Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la 4 ore.

Cere acum mostra ta CADOU!