Lady Anion - ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICATURI  - 
Lady Anion - ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICATURI
ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICATURI - pentru uz in timpul menstruatiei; pachet roz; putere de absorbtie 4 picaturi (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbtie de 4 picaturi iti ofera protectie si confort in primele nopti ale menstruatiei, cand fluxul este puternic. Suprafata mare din bumbac organic atinge cu delicatete pielea sensibila, elimina umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal si elimina mirosurile.

Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejeaza si previne aparitia iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor de orice fel.

Recomandari: Absorbantele Lady Anion cu putere de absorbtie de 4 picaturi sunt recomandate adolescentelor si femeilor cu flux menstrual normal, oferind protectie optima in timpul noptii. Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite, ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, chiar de la primii pasi ai pubertatii (9 - 10 ani), odata cu aparitia primei menstruatii. Pentru maximum de protectie, confort si preventie a infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la cel putin 4 ore.

Cere acum mostra ta CADOU!