Gel de igiena intima reconfortant

Gel de igiena intima reconfortant
Autor: redactia ele.ro   Brand: Roge Cavailles  

Gel de igiena intima reconfortant de la Roge Cavailles este special conceput pentru persoanele cu pielea sensibila, care au nevoie de o ingrijire speciala. Acesta este delicat cu pielea, nu contine parabeni sau sapun si are un pH fiziologic.

Am pielea deosebit de sensibila in acea zona. Am cautat multa vreme un produs pentru igiena intima care sa se potriveasca nevoilor mele si care sa nu-mi produca neplaceri. Pana am gasit gelul de igiena intima reconfortant de la Roge Cavailles, care se potriveste perfect nevoilor mele, aproape ca imi luasem gandul ca voi gasi un produs care sa nu-mi produca neplaceri. Il folosesc de aproape trei luni si am uitat deja de problemele pe care le aveam pana in prezent” – Loredana, 28 de ani, Bucuresti.

Proprietatile gelului de igiena intima reconfortant - Roge Cavailles

Gel de igiena intima reconfortant, de la Roge Cavailles este este special dezvoltat in colaborare cu medicii ginecologi pentru a oferi pielii ingrijirea de care are nevoie. Acest gel intim ofera pana la 12 ore de eficacitate.

Special creat pentru igiena intima zilnica, formula gelului a fost imbogatita cu Menthyl lactate ofera o senzatie de prospetime si o stare de bine de durata. Complexul fizio-reglator al gelului ajuta la respectarea echilibrului zonei intime.

Cui i se potriveste gelul de igiena intima reconfortant - Roge Cavailles

Gelul de igiena intima reconfortant este special creat pentru curatarea delicata a celor mai sensibile tipuri de piele. Gelul poate fi folosit de orice femeie indiferent de tipul de piele sau de problemele pe care le are.

Un alt atu al acestui gel de igiena intima este faptul ca nu contine sapun sau parabeni si a fost testat dermatologic. In plus, este hipoalergenic si are un pH fiziologic.

Cum se foloseste gelul de igiena intima reconfortant - Roge Cavailles

Utilizeaza produsul ca pe un sapun lichid, o data sau de doua ori pe zi. Aplica o cantitate mica de gel, apoi clatestei bine cu apa calda. Poate fi utilizat impreuna cu alte produse destinate ingrijirii intime. La final, usuca pielea prin tamponare, cu un prosop de bumbac, pentru a evita iritatiile.

Atentie! Gelul de igiena intima reconfortant este destinat doar uzului extern.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Love me
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere