Absorbante Lady Anion - TANGALINER  - 
Absorbante Lady Anion - TANGALINER
TANGALINER - pentru uz zilnic; pachet albastru; putere de absorbtie 1 picatura; dim. 155 mm; 20 buc/pachet.

Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzatia de prospetime de care ai nevoie in fiecare zi si sunt adaptate lenjeriei tanga. Se folosesc in zilele din afara menstruatiei, oferind confort si protectie. Suprafata mare din bumbac organic atinge cu delicatete pielea sensibila, eliminand umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal, elimina mirosurile.

Folosirea zilnica a absorbantului Lady Anion protejeaza si previne aparitia iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor de orice fel.

Recomandari: Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, incepand cu varsta pubertatii (9 - 10 ani). Absorbantele de uz zilnic Lady Anion nu trebuie sa lipseasca din viata adolescentelor, a femeilor tinere in plina ascensiune a carierei, a mamelor care imbina viata de familie cu jobul solicitant. Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la cel putin 4 ore.

Cere acum mostra ta CADOU!