B.U. - gel de dus in action YOGURT + FIG  - 
B.U. - gel de dus in action YOGURT + FIG
B.U. intampina primavara cu parfum proaspat si dulce in acelasi timp. Gama de geluri de dus B.U. in action are in prim-plan in acest sezon cel mai nou produs, o lansare delicioasa, gelul de dus pe baza de iaurt si smochine: YOGURT + FIG. Misiunea acestuia este de a indulci fiecare zi si de a transforma momentele de ingrijire corporala intr-un ritual de rasfat nu doar pentru piele ci si pentru simturi.

Smoothieul de iaurt si smochine combina proprietatile benefice ale celor doua ingrediente pentru ca rezultatul sa fie un produs ce catifeleaza si hraneste pielea, in timp ce parfumul senzual desfata simturile. Dupa aplicare, pielea este invaluita intr-o spuma fina si cremoasa ce ofera hranire. Vitaminele ce se regasesc in extractul de smochina aduc un plus de stralucire, pentru un aspect sanatos. Nutri Moist, complexul de agenti a caror misiune este hidratarea, intregeste rasfatul, asigurand hidratare in profunzime.

B.U. a creat o experienta vesela si seducatoare a noului gel de dus prezentat intr-un ambalaj colorat, prietenos, ce inspira energie. YOGURT + FIG este dedicat celor care isi doresc sa fie rasfatate si... delicioase. Gama "in action" include si: bingo BERRIES, funky GUAVA si cool MARACUJA.