Pachete Mineralium Dead Sea  - 
Pachete Mineralium Dead Sea
HydraLover

Contine: Crema intensiv hidratanta pentru piele uscata si foarte uscata si Serul cu Vitamina C - ambele din gama HydraSource

Pret nou: 187.2 RON, reducere 20% (Pret vechi 234 RON)

ACUM ai relatia PERFECTA! Tenul tau nu a cunoscut pana acum un partener mai bun decat HydraLOVER! Hidratare fara compromisuri cu Crema intensiv hidratanta pentru piele uscata si foarte uscata, iar Serul cu Vitamina C este aliatul perfect pentru piele ferma si elastica! Iubeste frumusetea sanatatii!
HydraInLove
Contine: Crema de Ochi, Crema hidratanta de noapte si Masca Peel-Off - toate din gama HydraSource

Pret nou: 213.75 RON, reducere 25% (Pret vechi 285 RON)

Acum esti iremediabil indragostita de pielea ta! Tenul tau te va iubi pentru ca ii oferi hidratarea de care are nevoie inca de la prima intalnire cu Crema de Ochi si Crema hidratanta de noapte! Cel putin o data pe saptamana te rasfeti cu Masca Peel-off pentru o curatare in profunzime a tenului! Iubeste frumusetea sanatatii!

YouthLove
Contine: Crema antirid si Masca cu Colagen - ambele din gama YouthSource

Pret nou; 190.4 RON, reducere 20% (Pret vechi 238 RON)

Stabilitate! Misiuni indeplinite! Dragoste care dureaza dincolo de barierele timpului! Nimic nu te mai poate speria atunci cand alaturi iti este Crema Antirid si Masca cu Colagen din gama YouthSource! Orice obstacol este infrant, fiecare rid este estompat, tenul straluceste si se bucura de elasticitate! Tu stii sa iubesti frumusetea sanatatii!

SpaLove
Contine: Crema de maini, Crema de picioare si Untul de corp - toate din gama Mineral Therapy

Pret nou: 116 RON, reducere 20% (Pret vechi 145 RON)

Rasfat si hidratare din cap pana in picioare! Nici un centimetru de piele nu ramane fara atingerea frumusetii, fiecare celula a pielii tale simte confortul si relaxarea unui centru SPA, la tine acasa!

Pachetele se gasesc pe site-ul www.mineralium.ro la reduceri intre 20% si 25%.