Noul Blend-a-med 3D White Luxe  - 
Noul Blend-a-med 3D White Luxe
blend-a-med 3D White Luxe vine in ajutorul zambetului tau cu cea mai simpla solutie pentru ca tu sa poti zambi cu incredere.

Pasta de dinti blend-a-med 3D White Luxe dispune de cea mai avansata tehnologie de albire atestata clinic de pana acum. Noua formula 3D White Luxe ajuta la inlaturarea de pana la 90% a petelor de pe suprafata dintilor in doar cinci zile.

blend-a-med 3D White Luxe are o tripla actiune de albire care inlatura petele oferind dintilor o stralucire sanatoasa. Astfel, datorita continutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp. In plus, noua formula aplica pe suprafata dintelui un strat foarte subtire care reflecta lumina imediat dupa periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejeaza, curata si albeste dintii, in timp ce ingrijeste suprafata smaltului cu minerale esentiale.

Este recomadata utilizarea lui blend-a-med 3D White Luxe de doua ori pe zi. Ingredientele din blend-a-med 3D White Luxe vor incepe sa actioneze din prima zi, iar rezultatele vor fi vizibile dupa 5-7 zile, indepartand pina la 90% dintre petele de pe suprafata dintilor.