DERO Parfum de Bucurie  - 
DERO Parfum de Bucurie
Parfum de bucurie in noile pachete DERO

DERO, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti, isi propune sa iti reaminteasca de bucuria inocenta a copilariei prin parfumul si culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie.

Cele doua ingrediente pline de parfum - inspirate de flori de sanziene si roua zorilor, aduc in prim plan bucuria sincera de copil care reuseste sa faca orice zi mult mai frumoasa. Fiecare atingere a hainelor spalate cu DERO Parfum de Bucurie iti va aduce multe zambete si voiosie.
Campania este inspirata din parfumurile ce iti invaluie simturile si readuc copilaria plina de veselie in viata ta, oferindu-ti prilejul de a trai noi momente de bucurie.

Astfel, atmosfera intregii campanii se contureaza in jurul clipelor de bucurie copilareasca, pe care noul DERO Parfum de Bucurie te face sa le impartasesti cu cei dragi. Cu noul parfum jucaus, colectia speciala DERO Parfum de Bucurie iti ofera posibilitatea de a descoperi bucuria proaspata din fiecare pachet.

Parfumul surprinzator al editiei limitate DERO Parfum de Bucurie este disponibil in pachete de cate 2, 4, 6 sau 8 kg si poate fi gasit in magazine, in perioada februarie - iulie 2014.