ARIEL 3in1 PODS revolutioneaza curatarea hainelor  - 
ARIEL 3in1 PODS revolutioneaza curatarea hainelor
Rochia pe care ai vazut-o in vitrina si pe care ti-ai cumparat-o cinci minute mai tarziu. Bluza care te transforma intr-un magnet pentru complimente. Fusta pe care, daca ai putea, ai purta-o zi de zi. Sunt doar trei dintre obiectele vestimentare la care tii foarte mult si pe care ai vrea sa le pastrezi ca noi pentru cat mai mult timp. Pana acum le-ai fi dus la curatatorie. De acum inainte poti sa le cureti si sa le ingrijesti chiar tu extrem de simplu si eficient pentru ca...

Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Totul intr-o singura capsula.

Tehnologia revolutionara Fiber Science in trei pasi

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire si atentie, iar provocarea e cu atat mai mare cu cat se pare ca, daca luam in considerare diversitatea tesaturilor si a petelor, greutatea totala a hainelor de spalat si calitatea apei, ne confruntam cu peste 900 de combinatii de rufe de spalat.
Expertii P&G Fabric Care au imbinat inspiratia si expertiza in produse pentru ingrijirea parului si a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relatia consumatorilor cu hainele lor si au creat o tehnologie care a revolutionat categoria de produse pentru ingrijirea tesaturilor: Fiber Science in trei pasi: curatare, indepartarea petelor, stralucire.

Aceasta inovatie, pentru care exista peste 50 de brevete, sta la baza noului Ariel 3in1 PODS si reprezinta motivul pentru care un singur produs curata si mentine hainele ca noi mai mult timp in doar trei pasi simpli:

Pasul 1: Curatare
Ariel 3in1 PODS curata in profunzime si capteaza atat impuritatile vizibile sau ascunse precum si mirosurile bine fixate in fibre, care, daca nu sunt indepartate, pot provoca degradarea fibrelor si implicit confera un aspect invechit tesaturilor.

Pasul 2: indepartarea petelor
Noul Ariel 3in1 PODS continua prin a optimiza conditiile de spalare si netezire a fibrelor pentru a inlatura cu usurinta particulele de murdarie

Pasul 3: Stralucire
Intensifica nuantele si ofera stralucire si un miros proaspat, de curat, hainelor tale.

Mic, dar puternic

O singura capsula de Ariel 3in1 PODS este exact ce-ti trebuie ca sa cureti simplu si eficient hainele, inclusiv pe cele pe care, pana acum, erai tentata sa le duci la curatatorie.
in plus, performanta pe care ti-o asigura cel mai concentrat detergent de la Ariel iti este oferita printr-un design unic, multi-compartimentat, care separa si mentine ingredientele intr-o pozitie stabila pana in momentul spalarii.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piata in trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color si Ariel 3in1 PODS Mointain Spring.