Green Sugar Gelifiant  -  Green Sugar
Green Sugar Gelifiant
Ingrediente:
Green sugar, Citrus pectin (agent de gelatinizare), acid citric (acidifiant).

Mod de utilizare:
523g pentru 1 kg de fructe.
Green Sugar Gelifiant (523gr) se adauga peste fructele spalate si curatate si se amesteca foarte bine pentru a omogeniza indulcitorul cu fructele. Se adauga peste amestec o cantitate de apa 100-200ml (in functie de cat de zemoase sunt fructele). Se pune la foc mic si se lasa 6-7min.

Cat de mult ti-a placut acest produs?
5105.5
2 voturi
5230 vizite
Forum

16 Oct 2017 by eva007

Scolioza

30 Iun 2010 by andraeu

Celule Stem

15 Mai 2017 by ginie_pp

celule stem

14 Iun 2017 by ginie_pp

celule stem

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!