Green Sugar Gelifiant  -  Green Sugar
Green Sugar Gelifiant
Ingrediente:
Green sugar, Citrus pectin (agent de gelatinizare), acid citric (acidifiant).

Mod de utilizare:
523g pentru 1 kg de fructe.
Green Sugar Gelifiant (523gr) se adauga peste fructele spalate si curatate si se amesteca foarte bine pentru a omogeniza indulcitorul cu fructele. Se adauga peste amestec o cantitate de apa 100-200ml (in functie de cat de zemoase sunt fructele). Se pune la foc mic si se lasa 6-7min.
Cat de mult ti-a placut acest produs?
5105.5
2 voturi
4773 vizite

21 Mai 2008 by emilia_me

Aragaz sau plita electrica?

17 Aug 2017 by eumirela12

Knee active

15 Mar 2017 by eumirela12

Supliment natural

17 Aug 2017 by ni46

ghiveci pentru suculente

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!